Dynamic Design Floors, omdat uw woning of bedrijf een vloer met karakter verdient!

Een vloer vormt in veel gevallen de basis van het interieur in zowel uw woning als in uw bedrijf. Wanneer u gecharmeerd bent van een strakke, naadloze vloer in uw bedrijfspand of woning, dan voldoen de vloeren van Dynamic Design Floors aan uw wensen. Alle wand- en vloeroplossingen van Dynamic Design Floors zijn van topkwaliteit waaronder Epoxy vloeren, Gietvloeren, Flakes vloeren, Egaliseren. Dynamic Design Floors voorziet u van zowel cement als kunststofgebonden vloeren van ieder gewenst formaat en levert passende oplossingen voor uw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welke vloeren het meest geschikt zijn. Hieronder ziet u een overzicht van onze bedrijfsvloeren en kunt u inzien welke vloeren het meest toegepast worden in uw branche.

Bekijk alle design kleuren

Dynamic Design Floors WeberFloor Design Vloeren

Een gietvloer met karakter

Een unieke, decoratieve gietvloer met karakter. Rustiek en eigentijds, robuust, zacht, comfortabel en mooi. Dat is weber floor design. Een gietvloer die een verhaal vertelt en zorgt voor een onmiskenbare sfeer, gevormd door de handen van de ambachtsman. 

De gietvloer is natuurlijk, warm, kleurrijk en sterk. Dé eigentijdse oplossing voor iedereen. 

Deze gietvloer past in elke leefomgeving en is dan ook de ideale gietvloer om oude en moderne sfeerelementen te combineren. 

De gietvloer is te gebruiken als slijtvaste eindafwerking in commerciële en residentiële vloerprojecten en beschikbaar in 6 unieke kleuren. deze vloeren zijn slijtvast, eenvoudig te reinigen en makkelijk in onderhoud. 

Dynamic Design Floors is een erkend verwerker van dit product.

Dynamic Design Floors PU gietvloeren

GIETVLOEREN
Gietvloeren hebben veel voordelen, wellicht teveel om op één pagina te omschrijven. De vloeren worden voornamelijk geroemd om de lange levensduur. Waar een houten vloer, laminaat of zelfs tegels na een paar jaar vervangen moeten worden is dat met een gietvloer niet het geval. Een gietvloer met een betonlook kan bijvoorbeeld tientallen jaren meegaan. Mocht er toch schade ontstaan dan is het renoveren van uw vloer geen probleem.

WARME PU GIETVLOER IN DE WOONKAMER.
Deze vloeren worden aangebracht door vloeibare kunststoffen over de ondergrond te gieten. Hierdoor krijgt u een vloer die overal even hoog is en geen naden bevat. Doordat gietvloeren geheel naadloos zijn heeft u er ook minder werk aan. Er kan geen vuil tussen de randen ontstaan want die zijn er simpelweg niet. Door deze naadloze afwerking zijn gietvloeren hygiënischer en eenvoudiger schoon te houden dan alle andere vloeren!

De eigenschappen van een PU gietvloer zijn

- Water- en vloeistofdicht
- Naadloos
- Zeer onderhoudsvriendelijk
- Geschikt om vloerverwarming te integreren
- Bestand tegen uv-straling.


Laatste projecten